NAMASTE INDIAN KITCHEN PURMEREND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 749 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Namaste Indian Kitchen Purmerend. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2024 om 9:18 De butterchicken en de plain naan besteld. De butterchicken viel erg tegen.. slechts 6 kleine stukjes kip en de smaak ik lang niet meer zo lekker als vroeger. Ook was de bezorger een half uur later dan gepland.
27 mei 2024 om 19:46 Had de butter chicken besteld, zaten maar 6 stukjes kip in en veel te veel saus vergeleken met wat je krijgt, vond het ook wat ook beetje te zoutig. Je krijgt veel saus met weinig kip en rijst.
21 mei 2024 om 9:35 De kip korma leek wel pudding, zo zoet. Heel vies en dus weggegooid.
10 mei 2024 om 19:45 Lekker eten! Dankjewel!
10 mei 2024 om 9:25 heerlijk eten alles was lekker, zitten smullen
8 apr 2024 om 11:41 Eten was weer prima
3 mrt 2024 om 23:23 Werd bezorgd op de afgesproken tijd, want al 's middags besteld voor 's avonds. We proefden niet echt die Indiase smaken in de gerechten en het was ook flauw helaas. Je kan helaas nergens aangeven dat het bijv pittig wil hebben.
2 mrt 2024 om 21:20 Portietjes zijn wel minimaal, je moet echte zoeken naar de kip in je butter chicken.
24 feb 2024 om 22:29 onze beide maaltijden waren erg zout.
24 feb 2024 om 20:26 Was anders en erg lekker
14 feb 2024 om 21:41 Eten is heerlijk!!!
14 feb 2024 om 19:09 De butter chicken was te zout.